Contact en Prijzen

 

Prijzen

Portretshoot

1  persoon          100 euro incl. btw,   3  bewerkte foto’s in hoge resolutie (zwart-wit of kleur)  binnen 2 weken in uw mailbox.

2 personen         125 euro incl. btw,   4 bewerkte foto’s in hoge resolutie  (zwart-wit of kleur)  binnen 2 weken in uw mailbox.

3-5 personen      175 euro incl. btw,   6 bewerkte foto’s in hoge resolutie  (zwart-wit of kleur)  binnen 2 weken in uw mailbox.

Boekt u een 2e shoot dan ontvangt u sowieso 10 % korting.

Professionele en zorgvuldige nabewerking in Photoshop.
Wil je meer foto’s bestellen dan in het pakket vermeld staat, dan is hier een meerprijs aan verbonden van 15,00 incl. btw euro per digitaal bestand.

 

De fotosessie duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur. We starten vooraf met een bakkie koffie of thee
om even in een relaxte sfeer te komen. Uit de gemaakte foto’s maak ik dan een selectie van ca. 5 foto’s. Bij fotosessie van 3 tot 4 of personen, selecteer ik ongeveer 10 foto’s.

Deze foto’s worden dan in lage resolutie, voorzien van watermerk naar u gemaild. Hieruit kan dan een keuze gemaakt worden.

 

Het plaatsen van een opdracht betekent dat je instemt met het publiekelijk tonen van het gemaakte fotografisch materiaal op mijn website en/of Social Media, tentoonstellingen en evt. publicatie (foto)magazines tenzij vooraf duidelijk bezwaar aangegeven.

Bij ontvangst van de digitale bestanden met ‘hoge resolutie’ heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan bestanden voor commerciële doeleinden te gebruiken of de digitale bestanden online te plaatsen of af te laten drukken anders dan is aangeleverd, bijvoorbeeld bewerkt of bijgesneden.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Dit kan via het contact formulier hierboven of (06) 24 20 94 40.

Kadobonnen kunnen ook besteld worden. Na betaling zullen ze gemaild of verstuurd worden naar u.
**Nu ook een digitale ‘Valentijn’ kadobon te bestellen, een leuke verrassing in de mail, of in een app voor uw geliefde.
Biezenkampstraat 4
6685 AV Haalderen

KVK Nr.: 68420382

BTW Nr.: NL001885576B39

IBAN: NL60 RABO 0317 5973 45