kanker en het gevecht…..

 

Twee dames, de ene dame heeft reeds haar borst geamputeerd en een borstreconstructie gehad. Bij de andere dame wordt deze week haar borst geamputeerd. Beide dames hebben elkaar leren kennen, vinden steun, troost en kracht bij elkaar. Samen willen ze laten zien dat dit ook bij het leven hoort, dat dit ook leven is en hiermee willen ze ook andere vrouwen, in deze situatie, een hart onder de riem steken. 2 powervrouwen!!
We hadden een bijzondere ontmoeting, en van de dame die het hele proces nu gaat doorlopen komt een vervolg. Na de borstamputatie en nog eens na de borstreconstructie. Een proces dat een poos gaat duren, maar die ik mag volgen. Met ons drietjes gaan we dit samen doen.  Bijzonder dat ik hieraan mag mee werken.
Samen laten we zien dat ook dit een waarheid is, en het leven niet altijd glitter en glamour is. De andere kant van het leven die vaak uit beeld wordt gehouden, maar die ook bij het leven hoort!!

Nu zoek ik ook meer dames voor dit project. Met name een paar vrouwen die kaal zijn door de chemo, om ook deze fase  van het proces te laten zien.